Снимка PexelsВ САЩ започнаха измами с ваксини. Прокуратурата в американския щат

...
Снимка PexelsВ САЩ започнаха измами с ваксини. Прокуратурата в американския щат
Коментари Харесай

В САЩ вече продават фалшиви ваксини срещу Ковид 19

Снимка Pexels

В Съединени американски щати започнаха измами с ваксини. Прокуратурата в американския щат Мериленд е блокирала най-малко два подправени уеб страницата, през които се твърди, че измамници са оповестили, че популяризират ваксини против ковид, заяви РИА Новости, представена от.

Целта на мошениците е била да събират персонални данни от гости на уеб страниците, с цел да ги употребяват по-късно за разнообразни цели, в това число за осъществяване на фишинг офанзиви и злотворен програмен продукт.

Сайтовете изглеждали като страници на същински биотехнологични компании, разработващи медикаменти против COVID-19, само че вместо това се оказали подправени примамки за събиране на персонална информация от посетителите, се споделя в изказване на прокуратурата.

Отбелязва се, че уеб страниците на измамниците са сходни на уебсайтовете на американските компании Moderna и Regeneron Pharmaceuticals.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР